lauantai 29. toukokuuta 2010

Kiirettä

Eipä ole tällä viikolla paljon kummia tehty. Ei tunnu riittävän aika mihinkään, kun muutkin kiireet painavat päälle. Kunnon agilitytreenejä ei olla tällä viikolla pidetty lainkaan. Eilen Outi treenasi Purinalla Figon kanssa pikaisesti kontaktia pelkällä puomin alastulolla. Siinä Figo teki hienosti, meni alastulon nopeasti ja suoraan tassut maahan, mutta kokonaisella puomilla hidastaa vieläkin. Kerpele, jotain tuolle puomille pitäisi saada tehtyä ennen gameseja.

Purinalta ajettiin suoraan Paloheinään ja käytiin heittämässä noin 9 kilometrin juoksulenkki. Uusissa maastoissa on kyllä paljon kivempi juosta kuin noita tuttuja reittejä eikä pehmeä alusta käy jalkoihin lainkaan samalla tavalla kuin hiekkatie, asfaltista puhumattakaan. Ensin ajattelin jättää Rondon kotiin, mutta tulin kuitenkin tulokseen, että otan sen mukaan, koska se saisi kuitenkin mennä lähes koko matkan vapaana omaa tahtiaan ja vetäisi hullunrallia pusikoissa, joten sille olisi samantekevää liikunko minä juosten vai kävellen. Eikä tuo lenkki tuntunut sitä lainkaan liikaa rasittavan. Koko matkan kipitti edellä ja kahdeksannen kilometrin kohdalla roikkui vielä Ainon karvoissa. Figosta saisi kivan kaverin canicrossiin. Pitäisi vaan hankkia kunnon varusteet.

Rondo on täyttänyt 8 kuukautta jo muutama viikko sitten. Tänään mittailin sitä taas ja tulokseksi sain aika tarkalleen 34,5 cm. Painoa Rondolla on tasan 6 kg. Kumpa se lopettaisi nyt kasvunsa ihan kokonaan ja jäisi tuohon. Näyttelyihinkin tuo koko riittäisi ihan hyvin, vielä kun Rondolla on aika paljon karvaa, mikä saa sen vaikuttamaan isommalta. Laitetaan kädet ristiin.

Rondon virallinen 8 kk kuva.


Ja pari muuta kuvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti