keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kisaamista treenaamassa

Kummasti se fiilis vaihtelee agilityn suhteen. Kirkkonummen kisoista jäi vähän huono maku suuhun. Yhteistyö ei pelannut yhtään sillä tavalla kuin toivoisi. Kisakokemusta siis tarvitaan, että päästään samanlaisiin suorituksiin kuin treeneissä.

Kisatreeniä lähdettiin hakemaan eilen järjestetyistä BAT:n epiksistä Ojangossa. Ilmoitin Figon mölliradalle kilpailun ulkopuolisena, kun tarkoitus oli vain harjoitella kisaamista. Mentiin rata kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla palkkasin puomin alastulolle, toinen kierros mentiin kuin kisoissa. Tokalla kerralla tehtiin tosi hyvän tuntuinen nolla. Yhteistyö oli hyvää eikä ohjaaminenkaan muistuttanut niin paljon kännistä oravaa kuin yleensä, vaikka takaaleikkaus ennen A:ta onkin sellainen tyylinäyte, että sopii ottaa mallia. :D Video radasta löytyy tuolta.

Onneksi Outi on luvannut ottaa tehotreeniä Figon puomin kanssa ennen seuraavia kisoja. Vähän aikaa sitten alastulot näyttivät jo tosi hyviltä, nyt toistojen myötä ne on hidastuneet. Syy siihen on varmaankin pitkälti se, kun palkka on tullut koko ajan kädestä. Nyt siis vuorossa kontaktitreeniä, niin että palkka on edessä.

Seuraavat kisastartit otetaan varmaan 6.6 stadigameseissa. Sitä ennen toivottavasti ehditään käydä vielä jossain epiksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti