lauantai 1. toukokuuta 2010

Toipumista, lenkkeilyä ja treeniä

Figo alkoi viikko sitten torstaina vatsatauti, joka jatkui maanantaille asti. Viikonloppuna meni veriripulille ja koira-paralta oli ihan veto pois. Eläinlääkäriltä sai ihon alle nestettä ja antibiootit, joilla tauti parantui nopeasti. Hurjaa ajatella, ettei Figo syönyt mitään neljään päivään. Sen vähän mitä söi, oksensi. Ruiskulla pakkojuottaminen ei ole myöskään kivaa kummankaan mielestä.

Keskiviikkona kokoontui aivoriihi Rondo, Aino ja Pessi omistajineen Viikkiin. Figon jätin vielä lepäämään kotiin, että saisi toipua taudista rauhassa. Pessi sai tällä kertaa rauhassa pyöritellä Hamsteria, kun ei ollut Figoa tai Eetua paikalla pitämässä kuria.

Lenkiltä tuli aika paljon kuvia. Ja Saran ottamat kuvat löytyvät tuolta.

Loppuviikosta Figo pääsi jo treenaamaan agilityä. Muutama viikko sitten Oreniuksella mun piti tehdä tiukkaan avokulmaan vienti tyrkkäämällä koira oikeaan väliin, eikä se ottanut millään onnistuakseen. Eihän se nytkään kovin sulavasti käynyt, mutta otetaan se työn alle. Jotenkin koen vaan helpommaksi opettaa koiran hakemaan itse hankalatkin keppikulmat, ei tarvitsisi itse mennä kepeille sössimään. Tuon kuitenkin haluan oppia. Figon puomi ei vieläkään ole mitenkään kauhean hyvä. Alastulo tapahtuu vähän hiippaillen ja silloin Figo usein myös katsoo muhun. Kokeiltiin laittaa namikuppi alastulon päähän odottamaan. Otti Figo hyvin kontaktin eikä katsonut muhun, mutta namikupista se hypnotisoituu sen verran, ettei alastulolle tullut sitä kaivattua nopeutta. Paras palkka Figolle on lentävä pallo, mutta silloin se tuijottaa mua alastulolla koko ajan. Onneksi seuraaviin kisoihin on vielä aikaa.

Tänään käytiin koirien kanssa Luukissa lenkillä. Kamerakin tuli mukaan ja jokunen kuva löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti