keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Treenejä ja terveystarkastukset

Sunnuntaina käytiin Outin kanssa Ojangossa treenaamassa vesisateessa, Outi Figon kanssa ja minä Rondon kanssa. Ratapätkänä oli tiukkoja käännöksiä ja ohjauta vaativa pätkä. Rondon kanssa ei ollut käännöksissä mitään valittamista. Rondolla on tosi pienet tiet. Takaaleikkauskin onnistui paremmin kuin osasin olettaa. Video Rondon radasta. Yksi rima tuli alas, kun en huomannut sen putoavan. Vasta radan jälkeen katsoin, että mitä tuo rima tuossa tekee.

Figolle tiukat käännökset on paljon hankalampia kuin Rondolle. Eihän niitä sen kanssa ole treenattukaan pennusta saakka. Maanantaina Outi treenasi Figon kanssa Purinalla käännöksiä ilman rimoja ja käännökset olivat paljon edellistä päivää paremmat. Ehkä Figo vielä oppii. :)

Rondolla alkaa olla vähitellen hallussa keppikulmat tiukoista avo- ja umpikulmista keppirivin ollessa suorassa. Nyt uskallan jo varmaan lisätä yhden keppiparin treeneihin lisää. Keinun treenaaminen pitäisi vähitellen aloittaa myös.

Tänään oli sitten Rondon aika päästä Jerker Mårtensonin syynättäväksi. Silmät olivat muuten puhtaat, mutta oikeassa silmässä oli kaksi hentosta ylimääräistä ripseä ja silmän sisänurkassa oli myös jotain pieniä karvoja, jotka koskivat sarveiskalvoa, joten siitä merkintä caruncular trichiasis. Eläinlääkäri ei uskonut ripsien tulevan vaivaamaan eivätkä ne ole Rondoa tähän mennessä ainakaan kiusanneet. Polvet olivat 0/0 ja sydämestä ei kuulunut sivuääniä. Kyynärissä ei näkynyt mitään huomautettavaa ja lonkat arvioitiin B:ksi, kun kuvanneen mielestä lonkkamaljat olisivat saaneet olla hieman syvemmät. Jäädään nyt odottelemaan kennelliiton tuomiota, toivottavasti tulokset ei ainakaan laskisi tuosta. Vähän harmittaa nuo ripsijutut, mutta jos niistä ei aiheudu Rondolle vaivaa, niin ne ei haittaa meidän elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti