sunnuntai 10. lokakuuta 2010

ERI1 PU3!

Ei ollut ihan turha reissu tänään Tuulokseen. :)

Puoli kuudelta oli aamulla herätys. Hullun hommaa, ajatteli siinä vaiheessa. Figon mielestä oli ihan liian aikainen herätys ja se jäi pöydän alle makaamaan sen näköisenä, että onneksi ei tarvitse lähteä mukaan.

Näyttelypaikkana oli kauppakeskus Tuuloisen parkkihalli. Vähän ahdas ja meluisa näyttelypaikka, mutta sentään siellä oli lämmitys. Alusta oli isojen koirien esittämiseen kamala, mutta Rondolle juuri hyvä. Nurmella se liikkuu aika huonosti. Ajattelin etukäteen, että näyttelypaikka voisi olla Rondolle sopiva, kun yleensä sen ego ei kasva liian isoksi tuollaisissa paikoissa. Ei se tosiaankaan stressaa tai pelkää, mutta ottaa lungimmin kuin "hauskoissa" paikoissa. Häntä pysyikin sievästi selän jatkona koko kehän ajan ja sileällä alustalla Rondo liikkui muutenkin hyvin.

Junioriuroksia oli ilmoitettu kaikkiaan 9, en katsonut oliko kaikki paikalla. Rondo oli ainut ERI:n saanut luokassaan ja näin ollen myös luokkansa 1. Olin niin tyytyväinen Hamsteriin. :) Muita luokkia seuratessa tuli selväksi, että tuomarilla on todella tiukka linja ja PU-kehään tuli Rondon lisäksi vain kaksi muuta urosta. Uroksia oli siis ilmoitettu 24. Nuorimpana Rondo sijoittui luokan 3. Arvostelu oli tosi hieno. Paras Rondon arvosteluista tähän mennessä.

Kamalaa oli nähdä kuinka moni sheltti oli aivan paniikin partaalla kehässä. Olihan parkkihalli aika haastava paikka kokemattomille koirille, mutta silti. Tuomari onneksi sakotti luonteesta arvostelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti