sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Junnuvalio

Rondo lähti perjantaina kasvattajansa mukana Viroon Rakvereen metsästämään viimeistä junnusertiä. Eilen sain viestin aamupäivällä, että Rondo oli saanut jun-sertinsä ja oli VSP-juniori siskonsa ollessa ROP-juniori. Lisäksi Rondo valittiin vielä PU1:ksi ja oli VSP! Kiitos vielä Kaisalle Rondon ottamisesta mukaan. :)

Keskiviikkona Figo kävi fyssarilla ja todettiin pientä lihaskireyttä lukuun ottamatta olevan hyvässä kunnossa. Jee! Torstaina Figo kävi treenaamassa Purinalla Outin kanssa HAU:n ryhmätreeneissä ja Figo oli aivan mahtava. Teemana oli putki-puomi erottelu eikä Figo ollut treenannut sitä koskaan aikaisemmin. Muutaman kerran, kun rautalangasta väännettiin, syttyi Figolla lamppu päässä ja alkoi sujua. Puomi oli aivan loistava! Outi lähetti Figon puomille ja oli reilusti jäljessä. Figo meni koko puomin lujaa ja teki täydellisen on-offin loppuun. Lisäksi Figo kesti tiukat takaaleikkaukset avokulmasta loistavasti eikä hidastanut yhtään takaaleikkauksen aikana.

Tänään sai Kirkkonummella hyllyputki jatkoa kahden startin verran. Figo meni hienosti, mutta aina onnistun sössimään jotain pientä.. Molemmilla radoilla hylly tuli omasta pienestä mokasta. Figon kisakontaktit ovat vaan yksi murheenkryyni. Figo pysähtyi taas liian aikaisin ja joudun käskyttämään sen on-offiin. Alkaa vähän usko loppua jo noiden kisakontaktien kuntoon saamiseksi. Pitäisihän omaakin etenemistä rytmittää paremmin, mutta ero treeni- ja kisakontakteilla on niin suuri, että vähän ihmetyttää jo. Tänä vuonna ei enää montaa starttia kisata ja, jos ei onnistuta sitä yhtä LUVAA saamaan, niin se jää sitten ensi vuodelle. Mielellään olisin kisannut Figon tänä vuonna vielä kolmosiin, minkä jälkeen se jäisi ensin kisatauolle ja sen jälkeen tauolle agilitystä kokonaan. Ensimmäinen kolmosten startti kisattaisiin joka tapauksessa vasta joskus lähempänä kevättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti