sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kolmosluokka kutsuu!

Tänään kisattiin kaksi starttia Figon kanssa Purinalla, tuomarina Anne Huittinen. Hyppyradalta väsättiin vitonen eikä rata muutenkaan ollut sujuva. Olin joka kohdassa eri paikassa kuin olin rataantutustumisessa suunnitellut ja lopuksi vielä tyrkkäsin Figon ohi 3. viimeisestä aidasta. Hyppäriltä meillä oli jo LUVA Ojangon kisoista, joten otettiin rata vain lämmittelyn kannalta.

Agilityrata oli oikein hyvä. Niin hyvä, että voin olla itseeni jopa ihan tyytyväinen. Kirkkaasti sujuvin nolla tähän mennessä. Yleensä kaikki sujuvat radat on olleet hyllyjä. Kontaktitkaan ei olleet huonot, vaikka A:lla Figo kummallisesti hidastaakin jo ylösmenolla. Luulen vähän, että se tuli A:lle jotenkin huonosti. Outi kuvasi radan. Sijoituttiin toiseksi ja saatiin viimeinen LUVA. Nyt ollaan siis kolmosissa! :)
Tämän vuoden puolella ei varmasti kisata vielä yhtään kolmosten starttia, koska ei minä ja Figo olla vielä tosiaankaan kisakunnossa kolmosia varten.

Torstaina Outin oli tarkoitus käydä treenaamassa Figon kanssa ja paikalle oli tulossa myös ulkopuolinen kouluttaja, mutta Figo oli syönyt varmaan jotain kummallista, koska keskiviikkona se oksensi jonkun karvapallon ja torstaina ei ruoka kelvannut ollenkaan ja koko koira oli aika apean näköinen. Outi sai sitten treenikaveriksi Rondon. :D Tulin suoraan luentoni jälkeen Purinalle juuri kesken Rondon treenivuoron. Ei pikkukoira ollut tunnistavinaankaan, kun oli kerran treenit kesken. Rondo oli kyllä hieno, teki toisen ohjaajan kanssa töitä täysillä ja repi lelua hulluna. Eihän kaikki kohdat menneet vielä täysin sujuvasti parilta, joka on aikaisemmin treenannut yhteensä n. 10 minuuttia, mutta hauskaa oli varmasti molemmilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti