sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Rondo VSP-pentu Vantaalla

Tänään käytiin Rondon kanssa pyörähtämässä Päivi Eerolan kehässä Vantaan pentunäyttelyssä. Aamulla satoi vettä ja mieli ei ollut kovin korkealla. Onneksi näyttelypaikalla ei satanut enää muuta kuin vähän tihkua eikä kehään mennessä satanut enää ollenkaan. Hyvä puoli säässä oli, etten tarvinnut suihkepulloa Tukkajumalan pöyhimiseen. Märkä ja pitkä nurmi ei ollut kuitenkaan ihan paras alusta esittää shelttipentua. En voinut laittaa kumisaappaitani, kun on kantapäissä kauheat hiertymät, joten sukkien kuivana pysymiseksi laitoin spurguhenkisesti sukkien päälle hedelmäpussit kenkien sisään...

Rondo oli ainoa isojen poikien luokassa ja sai KP:n. Toinen urospentu ei saanut KP:ta, joten Rondolle sitten automaattisesti urospentujen voitto. ROP-pentua valittaessa takana kulki narttupentu ja arvata saattaa mitä Rondon häntä tykkää siitä, että perässä kulkee joku. Viirihännän esittäjälle ojennettiin käteen vihreä ruusuke eli Rondo oli jälleen VSP-pentu. Tuomari totesi, että sillä on tuo korkea häntä, mutta toisaalta sillä on temperamenttia. :)

Kerrankin tuli myös kunnon pituinen arvostelu, kun sitä ennenkaikkea lähdin hakemaan. Arvostelu löytyy Rondon tulossivulta. Eerolalle arvosteltavaksi vien Rondon varmasti vielä joskus aikuisena.

Ensi viikonloppuna on ensimmäinen junnuluokan näyttely Kotkassa. Sitä ennen pitäisi vähän treenata näyttelyjuttuja, kun Rondon kanssa on tehty viime aikoina vähän muuta. Ehkä tuota häntääkin voisi yrittää jotenkin kouluttaa. Jos ei onnistu, niin sitten ei. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti