maanantai 7. kesäkuuta 2010

"Koira teki nollan, ohjaaja ei"

...Näin sanoi kuuluttaja meidän radasta stadigameseissa. Ensimmäisenä olleelta agilityradalta siis vitonen, jonka hankin kompastumalla A:han. :D Kolmannen aidan jälkeen oli suoraan edessä putken suu tyrkyllä, ja keskityin Figon kääntämiseen A:lle niin paljon, etten huomannut sen olevan siinä ihan takana. Muuten aivan puhdas rata ja oli kyllä myös meidän paras kisarata tähän mennessä. Lähellä oli se ensimmäinen nolla. Asenne oli hyvä ja heti se näkyi myös suorituksessa. Mediykkösiä oli tosi vähän, muistaakseni 6 eikä radalta tullut yhtäkään nollaa, niin meidän tulos riitti toiseen sijaan. Alitettiin ihanneaika jollain 8 sekunnilla siitä huolimatta, että aikaa paloi aika paljon A:lla kompuroidessa eikä Figo meinannut ilman vauhtia päästä sitä ylös.

Outi kuvasi Figon radan ja linkki videoon tuossa.

Toka rata oli hyppis ja paljon haastavampi kuin agirata. Hyllyjä tuli sitten ties kuinka monta, kun Figo bongaili itse hyppyjä, jotka kävi suorittamassa. Ainakin irtoaa kivasti. :D Lopussa myös yleisö nauroi ja Figolla oli hauskaa.

Ensimmäistä kertaa Figo tuntui siltä, ettei se pysy lähdössä, vaikka aina sen on voinut jättää tosi huolettomasti paikalleen. Jos alkaa varastamaan, niin on paikalla pieni kurinpalautus. :)

Ensi lauantaina sitten Riihimäellä kaksi starttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti