lauantai 12. kesäkuuta 2010

Kisoja ja treenejä

Kisattiin tänään Figon kanssa kahden startin verran Riihimäellä. Tuloksena 10 ja HYL. Halliympäristö on kisapaikkana Figolle ihan vieras. Se otti häiriötä ympäristöstä ja yleisöstä ja ainakin yhden aidan ohitti sen takia, kun katse kiinnittyi hetkeksi yleisöön mun sijasta. Ei sen puoleen, ohjasinkin huonosti, etenkin kepeille mentäessä sotkin Figon juoksulinjan ja se aloitti kepit tokasta välistä. En kuitenkaan törmännyt tällä kertaa mihinkään. Hyppiksellä olin taas sijoittunut huonosti ja taas Figo meni tokaan väliin.

Hyppiksellä oli 180 asteen käännös kolmannelle aidalle. Figo kiersi koko aidan. Yritettiin ottaa uudelleen takaakierrolla ja taas Figo kiersi aidan, ja vielä kolmannellakin kerralla..! Lopulta hyppäsi väärästä suunnasta. Kisoissa on tullut paljon esteiden ohituksia, melkeinpä joka kisoissa, joita treeneissä tuskin koskaan tulee. Eihän kisoissa keskittyminen ole vielä samanlaista kuin treeneissä, mutta silti vähän ihmetyttää.

Figo olisi kyllä ihan fyssarin tarpeessa. Liikkuminen on jotenkin paljon jäykemmän näköistä kuin ennen eikä Figo enää riehu kovin mielellään Rondon kanssa ulkona. Ehkä siksi Figo on alkanut ohittelemaan myös hyppyjä. Jumissa olevan koiran mielestä ei varmaan tunnu kovin kivalta hypätä hankalista kulmista.

Blondikin on päässyt treenaamaan. Viime viikonloppuna käytiin Ojangossa kokoonpanolla Rondo, Jyrki ja Pessi. Isot pojat olivat kovin äreitä toisilleen. Rondo on vielä ihan lapsi, se ei tajunnut yhtään, miksi toiset ärjyvät toisilleen. Sen enempää ei oltu treenejä suunniteltu etukäteen ja tehtiin vauhtiympyrää, Rondo rimat maassa. Otin sen kanssa myös on-off asentoa kosketusalustan kanssa vauvapuomin alastulolla. Meni ihan kivasti. Vauhtiympyrää otettiin videolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti