keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Maanantain treenit

Jälleen Oreniuksella ohjaustekniikkatreeneissä. Päivän teemana oli sylivekki. En ihan täysin tajunnut, miten se eroaa ennakoivista valsseista ja jaakotuksista. Sen jälkeen tehtiin vähän pidempää ratapätkää, jolla tulisi vähän kaikkea, mitä ollaan tehty. Kuulosti siis jälleen ihan Figolle sopivilta treeneiltä. Outi kuvasi kaikki treenipätkät videolla ja video löytyy tuolta.

Oreniukselta tuli vähän jänniäkin neuvoja, kuten, että pysähtyisin töksähtäen ennen ensimmäistä sylkkäriä. Koomisen näköistä kyllä, mutta ei varmaan ihan toimivin ratkaisu Figolle. Sitä kääntää paremmin rytmin muutokset liikkeessä. Muutenkin sylkkärit ei ole ehkä ihan se meidän juttu. Ensiksikään en uskaltaisi käyttää niitä kisatilanteissa, koska Figoa on vaikeaa saada tulemaan ohjaajaa kohti ja se hakisi itse aidan väärältä puolelta. Toiseksi, ne hidastaa liikaa. Tai sitten ne vaatisivat paljon lisää treeniä. Hyvät puolet oli, että Figo kääntyi hyvin ja pienesti. Levähtäneitä kaarroksia ei juuri tullut. Figon keskittyminen halleissa on myös parantunut ihan huimasti. Keskittyminen säilyi jopa muiden suorittaessa rataa.

Söinkin sanani pian ja ilmoitin Figon 5.12 pidettäviin kisoihin kolmelle Saviojan radalle Porvooseen, vaikka tarkoitus oli startata kolmosissa vasta ensi vuoden puolella. Hui, eihän kisoihin olekaan enää kuin 1,5 viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti