maanantai 6. joulukuuta 2010

Kolmoset korkattu

Eilen kisattiin kolme rataa Porvoossa. Kisat järjestettiin maneesissa, jossa oli muutama aste lämmintä. Ihan kiva kisapaikka, ei tullut kisatessa kylmä.

Ensimmäisenä oli Anne Saviojan hyppäri. Aika helpon oloinen rata, mutta siitä huolimatta onnistuin ohjaamaan Figon väärään päähän putkea. Muuten ihan hyvä korkkaus kolmosille. Rata videona. Seuraavana oli Heidi Viitaniemen agilityrata. Ei sen vaikeampi kuin hyppiskään, mutta onnistuin taas ohjaamaan väärään päähän putkea. Alkoi kevyesti nyppimään oma tunarointi. Figon kontaktit oli taas epämääräisen hitaat. Treenikontaktit on kuitenkin nyt paremmat kuin koskaan aikaisemmin, niin varmaan ne siirtyvät jossain vaiheessa kisoihinkin. Toiselta agiradalta tehtiin nolla ja aika riitti kolmanneksi. Monta sekuntia olisi vielä karsittavissa paremmalla ohjauksella ja, kun oppisin juoksemaan oikeaan suuntaan. Ihan hyvä aloitus kolmosissa kisaamiselle kuitenkin. :)
Viimeinen rata videona.

Tänään debytoi myös Rondo kisauransa mölliradan merkeissä. :D Ei ollut ihan helppo möllirata ja mentiin se kahteen kertaan. Ensimmäisellä yrityksellä oli pientä hakemista ja viihdytimme myös yleisöä. Rondo nappasi pari kertaa lahkeestani. :D Osasin kuitenkin varautua tähän ja olin kiristänyt siksi housunnarut vyöräröltä. Toinen yritys oli vähän ensimmäistä sujuvampi, ei lahkeessa roikkumista. Rondo ei vaan oikein osaa takaaleikkauksia putkelle. Ne tehotreeniin siis. Helppoa Rondon ohjaaminen ei kyllä ole, kun se ei irtoa yhtään, ei siis todellakaan yhtään. Hauskaa kyllä oli- molemmilla. :D Video Rondon mielettömästä kisadebyytistä.

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Kaisalta olen tainnut joskus tämän osoitteen saada ja silloin tällöin olen käynyt lukemassa. Nyt oli pakko kommentoida Rondon möllivideota. . Minulla on Rondon sukulaistyttö Iitu (HM's Love N Kisses) ja möllitasolla mennään mekin. Tuo Rondon meno näytti niin tutulta: Iitu ei irtoa ei niin yhtään, yrittää napsia koko ajan käteen kiinni ja liikkuu 100 lasissa hirveän haukun säestämänä. Siinä sitä hidasta kartturia viedään 6-0. huh huh...

  Hauskoja treenihetkiä teille ja rapsuja Rondolle.

  T: Anne, Iitu & Lilli Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Moikka,

  Kuulostaa tutulta. Rondolla on tapana napsaista aina, kun olen myöhässä eikä tiedä mihin mennään. Eipä se kuitenkaan mitään, kun on muuten niin hauskaa. Nuorihan Iitukin on vielä ja on paljon aikaa kehittyä.

  Rapsut myös sukulaistytölle. :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi et Rondon meno näytti ihan Kriisiltä. Nimimerkillä edelleen arpia käsissä, kun napsi koko viime talven :D

  Aivan huippu menijä!

  VastaaPoista
 4. Karo, olen katsonut vähän samaa. :D

  Aika menijöitä tulee sitten, kun alkaa sujumaan!

  VastaaPoista