lauantai 14. elokuuta 2010

Figo kakkosissa

Nyt olen kisannut ensimmäisen koirani kakkosiin! Kisattiin Figon kanssa eilen kaksi starttia Hyvinkäällä ja tuomarina oli Henri Luomala. Ensimmäinen rata alkoi hyvin, mutta Figo liukastui aika pahan näköisesti puomin ylösmenolla. Pysyi kyllä puomilla, mutta vauhti hidastui sen kompuroinnin jälkeen. Kaarteet levisivät taas isoiksi, kun ohjaus oli myöhässä. Rata ei ollut siis mikään kaunis ja menin asenteella, että ruma rata tulee, mutta kyllä se nolla väännetään. Näin tehtiin ja lopputuloksena voitto, agiserti ja siirto kakkosiin. :)

Figon nollat tulivat kolmista peräkkäisistä kisoista. Kisaradat ovat parantuneet vähitellen ja nyt Figo liikkuu jo siihen suuntaan, mihin ohjaan. Nousujohteista siis.

Toisella radalla startattiin ensimmäisen kerran kakkosissa. Meno ei ollut ihan sitä mihin oikeasti pystytään. Figo kulkee treeneissä oikeasti hyvin, mutta kisaradoilla ohjaan huonommin eikä Figokaan kulje epämääräisesti huitovan ohjaajan kanssa parasta vauhtiaan. Nolla tehtiin ja sijoitus 3. Se oli myös meidän ensimmäinen tupla koskaan. Kisaajia oli vain 9, joten vain kaksi ensimmäistä sai LUVA-tuloksen. Ihan hyvä vaan, koska todellakaan kolmosiin nousulla ei ole mikään kiire. Ei olla kumpikaan valmiita vielä kolmosiin.

Hyvinkäällä oli kyllä ihan parhaat palkinnot tähän mennessä. Voittoradalta saatiin back on track -peitto sekä kisalahjakortti ja toiselta radalta saatiin myös kisalahjakortti ja pari kiloa ruokaa. Tuli varmana kisamaksun edestä palkintoja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti