tiistai 24. heinäkuuta 2012

Karsintatunnelmia

Turku viikonloppu takana ja vuoden nollakoirakko kuittaa. Olin Rondon kanssa MM-karsinnoissa sunnuntain radoilla nollakoirakkona ja voin sanoa olevani aika tyytyväinen palleroon.

Outi ja Aino kisasivat ihan oikeassa kisassa ja matkaan lähdettiin lauantaiaamuna. Matka-aika oli mitoitettu tarkkaan ja ehti Outi kuitenkin ilmoittautumaan 5 minuuttia ennen ilmoittautumisen päättymistä. Päivä tuntui tuhottoman pitkältä, koska ohjelmassa oli vain hengailua.Yöksi katon pään päälle tarjosi hotelli best western Turun satamassa. Oli ihmeen vaikea löytää perille, mutta puitteet olivat oikein viihtyisät, kun muutaman U-käännöksen ja googlaamisen jälkeen paikka löytyi. Koirat pääsivät illlalla ja aamulla kävelemään ihan vieressä olevan Turun linnan pihalle.

Sunnuntaiaamuna aikataulu meni taas tiukille, kun tosi urheilijat istuivat puoli tuntia hotellin aamiaspöydässä ja kävivät vielä ottamassa turistikuvia koiristaan linnan edessä. Ajoissa joka tapauksessa ehdin ja ensimmäiseltä radalta puhdas nolla ajassa 36,00. Sillä olisimme olleet kakkosia 0,1 sekunnin aikaerolla ykköseen.Hyppyradan ja finaaliradan olisimme hyllyttäneet, mutta nollakoiralle tarjoutui toinen mahdollisuus yrittää. Hyppyradan hyllytimme taas, mutta aidan hyppääminen väärästä suunnasta ei vaikuttanut merkittävästi aikaan. Finaaliradalla teimme uusintakierroksella sujuvan nollan ja tämän aikaa en tiedä.


Ensi vuodeksi yritetään tosissaan saada nollat kasaan enkä usko sen olevan mahdottomuus. Tänäkin vuonna jäi puuttumaan tuplanolla ja yksi irtonolla. Lisäksi huhtikuussa Rondo kisasi vielä ykkösissä. Toivoa siis sopii, että ensi vuonna kisaamme näissä karkeloissa numeroliivi päällä.

Jottei tämä blogi menisi aivan Rondon kisablogiksi, muistelen, että minulla on toinenkin koira, jonka kanssa toiveissa siintää arvokisoihin osallistuminen. Jos vain terveys kestää tulevan kauden, en usko Figollakaan olevan ongelmaa nollien keruussa. Sen ohjaaminen alkaa nimittäin vähitellen taas tuntua samalta kuin ennen sairaslomaa. Treenasin eilen Figon kanssa ja pakko sanoa, että se on hyvä! Parhaimmillaan Figo on nopeampi kuin Rondo.
Asiasta viidenteen, viimeisimmässä sheltit-lehdessä oli viime vuoden uudet valiokoirat kuvineen päivineen ja muotovalio Blondi oli vaihtanut tässä yhteydessä sukupuolta. Onhan Rondo kaunis ja ystävien kesken Herra Prinsessa, mutta julkisissa painoksissa voitaisiin pysytellä asialinjoilla. Menestys narttukehissä ei ehkä olisi ollenkaan hullumpaa, mutta taidetaan pystellä tästäkin eteenpäin uroskehässä, koska transukoirani on kuitenkin uros, edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti