keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kisaa kisan perään

Kisattua tuli taas kuusi rataa sunnuntain ja maanantain aikana yhteensä. Kaksi niistä oli hyppäreitä Figon kanssa, hyllyjä molemmat. Oli silti hienoa kisata sen kanssa pitkän tauon jälkeen. Nyt minä alan muistelemaan, miten ohjattiin irtoavaa koiraa ja Figo sitä, että juosta pitäisi siihen suuntaan, mihin ohjaaja säntäilee eikä valikoida seuraava estettä itse. :)

Rondolle I-hah:n kisoista hylly ja 10 keppien vikan välin pujottelematta jättämisen ja okserin riman pudottamisen takia. Maanantaina Kirkkonummella agiradalla teimme sujuvan nollan ja voitimme! Juhuu, ensimmäinen nollavoitto kolmosissa. Kontaktit olivat nopeat ja vapautus käskyllä. Kaikin puolin paras ratamme koskaan ja arvata saattaa, ettei siitä ole olemassa videota. Toisaalta, kameralla on negatiivinen psykologinen vaikutus. Yleensä aina rata menee pieleen, kun se kuvataan.

Hyppyradoilta molemmille koirille hylly. Jos onnistuisi Rondon kanssa vielä jostain tuplan saamaan, voisi yrittää karsintanollien keräämistä. Ei sillä kuitenkaan niin väliä, vaikkei tänä vuonna nollia kasaan saataisikaan. Ollaan kisattu kolmosissa vasta kaksi kuukautta.

Vielä lauantaina kisat Riihimäellä ja reilun viikon päästä lähtö Jyväskylään. Jännää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti