torstai 17. toukokuuta 2012

Helatorstai reissussa


Suuntana Neuvoton, missä isovanhempien luona hihnalenkeistä ei ole tietoakaan.


Ja koirat pääsivät laitumelle



Suuntana oli tänään myös Kotkan kisat ja matkaa Santalahteen oli vain parikymmentä kilometriä. Kolmesta radasta kaksi ensimmäistä tuomaroi Esa Muotka, ja jatkoimme tuttua linjaamme, tyhmiä virheitä. Ratojen jälkeen meinasin jo repiä pelihousuni. Onko olemassa mitään vaikeampaa kuin takaakierrot ja valssit - kyllä on. Siksi se onkin jännä, että näissä yksinkertaisissa perusasioissa olen tajuttoman huono. Rondo antoi palautteena uuden reiän housunlahkeeseni.

Viimeisellä radalla vaihtui tuomari Pertti Siimekseen ja rata tuntui aika helpolta. Tuloksena ehkä vähän räkänolla, mutta sillä menimme 2. sijalle ja serti siirtyi meille! Rondolla lähti nyt siis valiokello käyntiin. Huippua vielä sekin, että kontaktit olivat aivan täydelliset tänään. En jaksa laskea, moneltako radalta olen kaiken kaikkiaan kävellyt ulos, kun Rondo tulee kontakteista läpi. Viime aikoina päänvaivaa ovat tuottaneet myös lentokeinut. Jos paketti alkaisi tältä osin pysyä kasassa, lyhenisi kilometrin pituinen mitä-pitää-oppia - lista hieman. Todella tyytyväinen voin olla Rondoon tänään. Se teki töitä täysillä ja niitä asioita pitää vain treenata, mitä se ei osaa, kuten putki-puomi - erottelu. Muut ongelmat, mitä radoilla nyt tulee, ovat lähinnä ohjauksellisia. Tällä reissulla matkasta puuttui kuvaaja eikä videoita radoista ole. Lisätty vielä huonolaatuinen kännykällä otettu kuva Rondosta. Oli kaunis kisapaikka.



Leikkasin Rondolle vajaa viikko sitten ohennussaksilla vähän kevyemmän kesätukan. Olkaa mitä mieltä hyvänsä, mutta minun mielestä Rondo ei näytä yhtään hullummalta vähemmässäkään turkissa. Tai ehkä silmäni on vaan tottunut, kun Figo on luonnostaan shelttiurokseksi varsin lyhytkarvainen. Rondosta näkee nyt rakenteen paljon paremmin eikö kaulakaan näytä niin lyhyeltä. Ainoastaan hännästä en leikannut karvaa yhtään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti