torstai 26. huhtikuuta 2012

Paluu agilitykentille!

Jee, keskiviikkona fysioterapeutti sanoi, että Figon lihaksisto on melkein samanlainen leikatussa jalassa kuin terveessä, ja saatiin lupa aloittaa agility maltillisesti. Eilen ryhmätreenien jälkeen Figo pääsi juoksemaan radalle viiden kuukauden tauon jälkeen. Arvata saattaa, että pieni koira meinasi revetä liitoksistaan. Figon rata koostui huikeista kolmesta aidasta ilman rimaa ja putkesta. Jumppia kuitenkin jatketaan vielä ja jumit selästä pitää saada auki ennen kuin aloitan Figon kanssa varsinaisen treenaamisen. Kesällä toivon mukaan kisataan ainakin hyppyradoilla. En ole tyytyväinen Figon kontakteihin, koska monesti ne ovat hitaat ja Figo ei ota 2on-2off - asentoa kisoissa kuin suostuttelemalla. Kontaktit menevät nyt täysremonttiin ja agilityradoille palataan vasta, kun olen niihin tyytyväinen.

Kaiken kaikkiaan kinnerleikkaus ja siitä kuntoutuminen ei ollut niin raskas projekti kuin aluksi pelkäsin. Figon kuntoutumisessa ei tähän asti ole tullut takapakkeja ja hartaasti toivon, että jalka kestää nyt eikä toinen jalka koe samaa kohtaloa. Kovasti toivon myös, ettei kohdalleni osu enää koskaan kinnervikaista shelttiä.

Rondolla on tulevana viikonloppuna ensimmäiset kolmosluokan kisat Liedossa. Pitää lämmitellä omatkin jalat, koska en ehkä selviä kolmesta Mujusen radasta suorine putkineen pelkästään hölkkäämällä.

Kuvat ovat parin viikon takaa. Enää ei ole onneksi yhtään lunta. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti