keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Erkkarin Paras Uros!

Laiska kirjoittaja heräilee koomasta ja ottaa itseään niskasta kiinni. Nyt olisi jo ehkä aika päättää tämä yli puolen vuoden mittainen päivitystauko. Paljon tässä välissä onkin tapahtunut.

1.10 Lohjalla järjestetyssä sivuerikoisnäyttelyssä menestys olikin jotain aivan muuta kuin ennalta osasi kukaan odottaa. Kehään meni Rondo ja mukana näyttelyyn lähti Outi Tarjan kanssa esiintymään junnunarttuihin. Sain kunnian toimia molempien handlerina.

Ensin esiintyi Rondo avoimissa uroksissa ja luokkaan oli ilmoitettu kaiken kaikkiaan 17 urosta. Rondo esiintyi hienosti eikä edes liputtanut häntäänsä. Jo tähän olisi voinut olla tyytyväinen. Tuomari kuiski kehäsihteerin korvaan arvostelun ja lopulta käteeni tuotiin punainen nauha. Hyvillä mielin poistumme odottamaan kilpailuluokkaa. Pitkällisen odottelun jälkeen, kehään ilmestyykin suhteellisen iso liuta erinomaisia uroksia. Aikansa tuijoteltuaan tuomari tulee sanomaan minulle: "he goes first"! Naamani repeää leveään hymyyn ja ykköspallin edessä muistutan lähinnä Naantalin aurinkoa. Tuomari tulee sanomaan vielä "Thank you bringing him here. He's lovely" :)Kuva: Satu Tuominen

Seuraavaksi oli vuoroni esittää Tarjatarja Päivi Eerolan kehässä. Tarja sai ERI:n ja kilpailuluokassa oli mukana vielä 6 parhaan joukossa, mutta sitten tuomari tuli kättelemään meidän ulos. Pyh. Eipä tuo kuitenkaan mitään, koska Tarja on vasta 10 kuukautta vanha ja saanut kahdesta ensimmäisestä näyttelystään ERI:n sekä toisella kerralla lisäksi SA:n. Ei yhtään hullumpi aloitus!

Seuraavaksi oli vuorossa Parhaan Uroksen valinta. Salaa mielessäni mietin, että avoimen luokan voittajalla voisi olla ihan hyvätkin mahdollisuudet pärjätä kehässä. Tuomari juoksutti kehää ympäri kierroksen ja hetken aikaa tuijoteltuaan tuli taas kuiskaamaan korvaani "he goes first". Ällistyin niin, että lähdin vain ilmeettömänä vaeltamaan kohti paikkaa, jossa oli ykkös-kyltti. Äkkiä syliini olikin työnnetty jos jonkinmoista pokaalia ja lahjakorttia. Rondo tienasi ainakin vuoden ruuat.

Viikon päästä suuntana on taas vuoden tauon jälkeen Viro ja Rakvere. Jospa sieltä irtoaisi serti. :)


ROP ja VSP
kuva: Satu Tuominen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti