maanantai 26. heinäkuuta 2010

Rauman kisareissu

Lauantaina aamuyöstä herätyskello soi 3.50, haetaan Outi koirineen ja lähdetään ajamaan kohti Raumaa. Hullun hommaa. Vastoin suunnitelmaa, ajettiin Turun keskustan kautta, mutta onneksi oli löysä aikataulu, niin ehdittiin hyvin kisapaikalle.

Figon radat olivat ensimmäisenä. Ensimmäinen agilityrata oli hiekkakentällä ja tehtiin huuhaahylly siltä. Figo juoksi muistaakseni kolmesta aidasta ohi ja aloitti kepit väärin. Alussa tulleiden virheiden jälkeen saatiin koottua itsemme ja mentiin rata ihan hyvin loppuun. Kaksi seuraavaa Jalosen rataa olivat nurmikentällä, joka oli aivan loistava kisa-alusta. Monella jalkapallokentälläkään en muista nähneeni niin hyvää nurmea. Agilityrata ja hyppis olivat molemmat kivan tuntuisia ratoja, joilla sai juosta. Molemmat radat mentiin sujuvasti, harmi vaan, että Figo meni molemmilla kerroilla keppien tokaan väliin ja siitä vitonen. Sijoituttiin kuitenkin agiradalla toiseksi ja hyppiksellä kolmanneksi.

Mökkeily sujui poikalaumalta (Figo, Rondo, Kalle ja Eetu) hyvin Ihanan Päällikön pitäessä nuoremmille kuria lempeällä tavallaan. Rondo sai paljon hyvää kokemusta kisareissuista. Rondon käytös kisapaikallakin oli ihan hienoa, vaikka se yrittääkin tappaa osan vastaantulijoista. Erinomaista kuitenkin, että se osaa ottaa rennosti häkissä ja keskittyy tekemiseen.

Sunnuntaina oli luvassa kaksi rataa ja Figon radat olivat jälleen meidän seurueesta ensimmäisinä. Oltiin vähän turhan myöhään kisapaikalla, mutta ehdin koota pääni ennen rataa. Rata ei ollut helpoin mahdollinen ykkösten rata, mutta sopi oikeastaan jopa paremmin meille, kun en saanut päästä herpaantumaanja ohjaamaan kuin känninen orava. Radalla oli kumirouhepuomi, jollaisella ei olla koskaan päästy treenaamaan, joten arvatenkin puomi oli tajuttoman hidas. Eilisen keppivirheet harmitti sen verran, kun tiedän, että Figo osaa aloittaa kepit oikeinkin, joten suoristelin ennen keppejä "vähäisen". Tehtiinkin sitten meidän ensimmäinen nolla! Figon nolla oli ainoa koko luokassa (vain kaksi tulosta), joten myös luokkavoitto irtosi sillä. Viimeisenä oli vuorossa agirata nurmikentällä ja se oli varmaan meidän paras kisarata koskaan siitä huolimatta, että hyllytettiin Figon karatessa väärässä paikassa puomille.

Viikonlopun saldona nolla, 2 vitosta ja 2 hyllyä. Tuosta on hyvä jatkaa. Loppuisi vaan joskus nämä helteet, niin pääsisi taas treenaamaankin kunnolla. Taidettiin treenata viimeksi noin kuukausi sitten. :D

2 kommenttia:

  1. Onnea vielä nollasta!

    Ojangossa taitaa nykyisellään olla kumirouhekontaktit, ainakin Aa.

    VastaaPoista
  2. Pitääkin alkaa käymään taas Ojangossa vähän ahkerammin. Treenattiin viimeksi yli kuukausi sitten..

    VastaaPoista