tiistai 27. lokakuuta 2015

Puomipäivitys

Linin luustokuvat tulivat priimana kennelliitosta takaisin ja nyt voi iloita terveestä kaverista.

Juoksupuomia treenattiin kahdesti viime viikolla. Olen tosi tyytyväinen edistykseen. Puomitreenejä ei ole mahtunut yleensä kuin korkeintaan yhdet viikkoon kaiken muun lisäksi eikä päättömiä määriä voi treenata. Viikon tauot eivät kuitenkaan näytä olevan haitaksi vaan päinvastoin niiden aikana tuntuu tapahtuvan jotain koiran päässä. Kisaikään on aikaa vajaa puoli vuotta vielä, niin eihän tässä mitään hätää ole.

Olen viimeaikoina haastanut Liniä loivilla käännöksillä suoraan menon lisäksi. Kontaktilla on ollut matto ymmärryksen parantamiseksi ja siitä on tuntunut olevan suuri hyöty. Varsinkin käännökset houkuttavat oikaisemaan, niin aukot ymmärryksessä tulevat helposti esille. Huonoista toistoista kutsun Linin vain pois pallon luota ja otetaan uusi yritys. Palkkauksena on ollut koko ajan pelkkä paikallaan oleva pallo, kun Lin kerta juoksee kuolleelle lelulle hyvin. Ei ole tullut lisävaikeutusta surkeasta pallonheitosta.

Puomi on lähes täydessä korkeudessa. Käännöksien treenaus on saanut Linin sihtaamaan kovasti kontaktille myös suoraan mentäessä ja kaipaisin hieman lisää rentoutta suoritukseen sekä parempaa takajalkaerottelua. Käännöksiin en erottelua odotakaan, mutta suorilla kyllä. Pääasia toki, että osuu selkeästi hyvällä prosentilla. Otetaan seuraavaksi lisää vauhtia aloituksiin ja enemmän suoria jatkoja ilman mattoa, niin toivon mukaan oppii yhdistämään oikean osumapaikan kovemmassakin vauhdissa ja miten pitkät jalat pitäisi asetella, jotta siihen päädytään. Esteitä puomin jälkeen voisi alkaa myös lisäilemään.

Ensimmäiset käännösharjoutukset tehtiin aikaisemmin pelkän alastulon kanssa ilman vauhtia.


Ja tässä ollaan nyt


Ja loppuun muutama syyskuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti