keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Figolle triplanolla, puolivuotias Pystykorva ja toko- Rondo

Figo kisasi kolme starttia Kotkassa ja teki triplanollan! Sijoitukset olivat perinteisiä 8., 8. ja 5., mutta Figo kulki nyt hyvin omaa vauhtiaan. Oikeastaan ensimmäistä kertaa sitten kinnerleikkauksen vauhti tuntui kisoissa normaalilta. Viimeinen rata oli profiililtaan Figolle sopivin, ei siivekkeen ympäripyörityksiä vaan suoria linjoja ja pitkiä estevälejä, mutta ohjaus oli tässä kaikkein huonointa ja muutamalle väärälle esteelle meinasi livahtaa eikä keppejä tahtonut heti löytyä. Figo on kisannut tänä vuonna 5 starttia ja tehnyt 4 nollaa. Siitä on hyvä jatkaa.

Viime lauantaina kokoonnuttiin taas Peatdigger- kasvattien kanssa, tällä kertaa Ville Liukan pitämään agilitykoulutukseen. Pennuille oli vauhtiympyrä ja aikuisille oma rata. Lin ei ollut mennyt vielä niin montaa estettä (2 putkea, 4 hyppyä) peräkkäin tai treenannut niin pitkään kerrallaan, mutta hienosti keskittyi vieraassa hallissa ja meni kovaa. Cik & cap käännökset se osaa ja reagoi niihin hyvin suoran hypyn jälkeenkin. 28.3 Lin täytti puoli vuotta. Aika iso jo ja tykkään, kun pikkupentu elämä on takana ja sisäsiiteys hanskassa. Viime viikolla jätin Linin poikien kanssa työpäivän ajaksi valloilleen koko asuntoon ilman rajausta. Nätisti oli ollut ja toivottavasti näin jatkossakin.

Kuvasin vähän Rondon tokoa. Seuraaminen paranee koko ajan. Rondo hakeutuu luonnostaan vähän etäämmälle ohjaajasta, liekö sitten helpompi katsoa ylöspäin, kun ei ole ihan kiinni jalassa eikä eukko astu varpaille, mutta seuraaminen muuttuu käännöksissä helposti löysäksi. Sivulle tullessa Rondo arvailee välillä maahan menoa ja saan jatkuvasti työstää sitä, että sivulle ollessa on ideana juuri se, että istutaan vaan paikallaan vieressä odottamassa käskyä. Rondon mielestä moisessa ei ole oikein ideaa ja yrittää tarjota jotain toimintoa. Liikkeestä seisomaan pysähtyminen on hyvä, mutta Rondo menee omia aikojaan perusasentoon, kun palaan viereen. Vielä on hiottavaa, mutta Rondolla on hauskaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti