sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Jo toinen nousunolla!

Kun en päässyt Figon kanssa kisaamaan, pääsin sentään Rondon kanssa. Liedossa kisasimme kolme rataa ja meidän osalta ratasuoristusten taso meni hieman laskusuhdanteisesti.

Ensimmäinen agirata oli Rauno Virran suora ja vauhdikas rata. Matkaseuramme kommentoi katsomon puolella "kumminkin ne hyllyttää". Yllätimme kuitenkin kaikki, koska otimme nollavoiton ja vielä varsin vauhdikkaan sellaisen. Miinusaikaa tuli -20,73 ja etenemä 4,88 m/s. Näissä kisoissa ei kontaktien kanssa lipsuttu vaan vaadin Rondolta joka radalla on-offin. Näin ollen olemme nollaa vaille kakkosissa!

Seuraava ratakin oli Rauno Virran agilityrata. Hieman mutkikkaampi, mutta aika selkeän näköinen rata. Neljännen esteen jälkeen piti kääntää tiukasti kepeille. Olin suunnitellut tätä rataantutustumisessa huolella. Rondon viilettäessä siinä kohtaa, käännös oli oikein hieno, mutta ilmeisesti suunnitelmani siitä kohdasta eteenpäin oli jäänyt tekemättä kokonaan. Niinpä jäin kuin tikku p*skaan ja Rondo lähti sinkoamaan muuria kohti keppien sijaan. Ei se muurille asti ehtinyt, mutta vitonen siitä kuitenkin tuli. Yritin ohjata Rondon kepeille huonosta ahtaasta kulmasta ja se aloitti väärin. Tästä tuohtuneena Hyypiö käy puraisemassa housujani, kunnes saan sen oikein kepeille. Muuten puhdas rata, vaikka Rondo veti A:n alastulla vähän nokalleen ja loppu takkuili, joten tulos 10. Video.

Viimeisenä oli Minna Räsäsen huomattavasti aikaisempia haastavampi hyppäri. Tästä radasta ei ole oikein mitään mainittavaa ja mentiin aika kaukaisesti alkuperäisen ratapiirustuksen mukaisesti. Yllätys, tulos hyl.

Pitkä päivä ja aikainen lähtö kieltämättä vähän verottivat, kun nyt olo on kuoleman väsynyt. Alan tulla vanhaksi.

Seuraavat kisat kisaamme ensi vuonna sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti