keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Lisää Lin agilityä

Shelttipojat olivat viikon mökillä, niin käytiin Linin kanssa treenaamassa ihan kahdestaan. 9 kuukautta ikää tuli myös juuri täyteen. Ensimmäistä kertaa tehtiin noin rataa muistuttavaa pätkää, että tulee omaakin liikettä ja ohjausta mukaan. Linillä löytyy halua mennä kovaa, mutta on koko ajan vastaanottavainen ohjaukselle ja käskyille eikä vain paahda päättömästi. Ajattelee, mutta ei pohdiskele liikaa. Uskon, että siitä tulee tosi hyvä. :)



Lankkua on treenattu kahden viikon sisällä kerran. Laitoin molemmat puomin alastulot peräkkäin, kun Linillä ei mahdu yhdelle alastulolle kahta täyttä laukka-askelta täydessä vauhdissa ja yksi lankku sujuu jo hyvin. Siitä sitten lähdetään korottamaan, kun juoksee hyvin kahdellakin. Itse treeni kesti ehkä 5 min, lankkujen maahankaivaminen vähintään 20 min. Fiksua tosiaan, mutta mikäs sen hauskempaa kuin kaivaa kuoppa ja lopuksi tasoittaa se.

Perjantaina alkaa loma ja reilun viikon päästä on tiedossa reissu Klagiin Kokkolaan, missä Figo kisaa ja Rondolla on tulossa kaksi tokokoetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti