perjantai 24. joulukuuta 2010

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Pikareissu Voittajaan

Voittaja-näyttelyssä pyörähdettiin, tuloksena sininen nauha. Rondo teki jotain odottamatonta ja väisti tuomaria pöydällä. Koskaan aikaisemmin ei ole sitä tehnyt, vaikka on kuitenkin kiertänyt näyttelyissä jonkun verran. Arvostelu oli itsessään ihan hyvä.

"Sable dog of very good quality. A bit too short in head. A bit round eye. Good ears. Steep shoulder. Good angulation behind. Needs to develop more body mass all over. Moves with a short stride. Good coat. Needs to be more confident."

maanantai 6. joulukuuta 2010

Kolmoset korkattu

Eilen kisattiin kolme rataa Porvoossa. Kisat järjestettiin maneesissa, jossa oli muutama aste lämmintä. Ihan kiva kisapaikka, ei tullut kisatessa kylmä.

Ensimmäisenä oli Anne Saviojan hyppäri. Aika helpon oloinen rata, mutta siitä huolimatta onnistuin ohjaamaan Figon väärään päähän putkea. Muuten ihan hyvä korkkaus kolmosille. Rata videona. Seuraavana oli Heidi Viitaniemen agilityrata. Ei sen vaikeampi kuin hyppiskään, mutta onnistuin taas ohjaamaan väärään päähän putkea. Alkoi kevyesti nyppimään oma tunarointi. Figon kontaktit oli taas epämääräisen hitaat. Treenikontaktit on kuitenkin nyt paremmat kuin koskaan aikaisemmin, niin varmaan ne siirtyvät jossain vaiheessa kisoihinkin. Toiselta agiradalta tehtiin nolla ja aika riitti kolmanneksi. Monta sekuntia olisi vielä karsittavissa paremmalla ohjauksella ja, kun oppisin juoksemaan oikeaan suuntaan. Ihan hyvä aloitus kolmosissa kisaamiselle kuitenkin. :)
Viimeinen rata videona.

Tänään debytoi myös Rondo kisauransa mölliradan merkeissä. :D Ei ollut ihan helppo möllirata ja mentiin se kahteen kertaan. Ensimmäisellä yrityksellä oli pientä hakemista ja viihdytimme myös yleisöä. Rondo nappasi pari kertaa lahkeestani. :D Osasin kuitenkin varautua tähän ja olin kiristänyt siksi housunnarut vyöräröltä. Toinen yritys oli vähän ensimmäistä sujuvampi, ei lahkeessa roikkumista. Rondo ei vaan oikein osaa takaaleikkauksia putkelle. Ne tehotreeniin siis. Helppoa Rondon ohjaaminen ei kyllä ole, kun se ei irtoa yhtään, ei siis todellakaan yhtään. Hauskaa kyllä oli- molemmilla. :D Video Rondon mielettömästä kisadebyytistä.